Veli Görüşleri

Anasayfa   Okulumuz   Veli Görüşleri

Görüş Bildir

Sitem-Volkan ÇALIŞKAN

Oğlumuzun kreşteki Drama öğretmeni aracılığı ile haberdar olduğumuz Ankara Bahçeşehir İlköğretim Okulu’nu ilk görüşte çok beğendik. Okulun rengarenk ve cıvıl cıvıl olması bizi ilk bakışta kendine çekti. Oğlumuz ilk anda “Ben bu okulu çok sevdim. Bu okulda okumak istiyorum” dedi. Okula girdiğimiz andaki o kendine has görüntüsü kendimizi evimizde hissettirmeye yetti.

İlk görüşte aşık olduğumuz okulun detaylarını öğrendikçe doğru okulu tercih ettiğimizi anladık. Bilim atölyesi, laboratuvarı, spor alanları, kütüphanesi, kitap standları, sınıfları ve diğer sosyal aktiviteleri çocuklarımızın çok yönlü yetişmesine olanak sağlıyor. Bunun yanında; İngilizce yabancı dili ile birlikte seçmeli olarak İspanyolca, Fransızca ve Almanca derslerinin verilmesi bizleri çok mutlu etti. Zaman zaman okulda düzenlenen farklı ülkelerin tanıtımı çocuklarımızın birer “dünya vatandaşı” olması yönünde katkı sağlamaktadır. Öyle ki; çocuğumuzun okul sayesinde sahip olduğu dünya kültürüne dair bilgi birikimini bizlerle paylaşması bizleri oldukça şaşırtmaktadır.

Okulun diğer okullar ile yapmış olduğu akademik ve spor müsabakalarında oldukça başarılı bir performans sergilemesi bizler ayrıca mutlu etmektedir. Veli olarak; oğlumuzdan beklentimiz öncelikle mutlu bir birey olmasıdır. Okulun da bunu gerek akademik olarak, gerekse sosyal açılardan sağladığına kuşkumuz yoktur.

&